Historisch Apeldoorn

Welgelegen is de naam van het voormalige landgoed dat in de 18e eeuw gelegen was aan oostzijde van het Apeldoorns kanaal. Het landgoed “Welgelegen” heeft in de loop der jaren plaats gemaakt voor industrie. Inmiddels is het gebied weer een overwegend woongebied.

Bereikbaarheid

Welgelegen, is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De kantorenlocatie ligt aan de centrumring, die aansluit op de autosnelweg. NS station op loopafstand. Diverse buslijnen lopen via de Deventerstraat, de belangrijkste invalsweg, naar Welgelegen. Een bushalte is in de directe nabijheid van de locatie.

Parkeren

Bezoekers die met de auto naar Welgelegen komen, willen dichtbij hun bestemming parkeren. Met die wens is in de plannen rekening gehouden: er is ruim voorzien in parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van het kantoor waar u en uw bezoekers veilig kunnen parkeren. Daarnaast is er op de locatie veel groen bewaard gebleven, waardoor u niet uitkijkt op een parkeerplaats, maar op een prachtig stukje Apeldoorn.

Meer informatie? Bekijk de verkoopbrochure

Bekijk